Начало Статии

Млади хора, които са решили да хапнат риба с гледка към нищото

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Млади хора, които са решили да хапнат риба с гледка към нищотоВ Дружба на езерото вече се паркира все повече в зелените площи.

До 2022 година ми отговаряха, че това било път, нямало как да ограничат колите.

Оттогава подавам сигнал, че има паркирали коли на пътя.

Тоя път ще ви кажа как да отслабнете

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Тоя път ще ви кажа как да отслабнетеПродължавам със съветите. Тоя път ще ви кажа как да отслабнете. Няма да се мъчите. Няма диети. Няма глад. Следвайте ме и ще успеете.

Поредни рекорди в ръста на заплатите

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Поредни рекорди в ръста на заплатите• През първото тримесечие на 2024 средната заплата за страната е с 16.8% по-висока от отчетената за същото тримесечие на 2023 г.; само за март ръстът на годишна база е 17.8%.

Петя Цонева представя в Пловдив, Хасково и Кърджали „Люлката на живота“

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Петя Цонева представя в Пловдив, Хасково и Кърджали „Люлката на живота“Поетесата е носителка на много национални литературни награди, между които са Априловската награда, Славейковата награда и награди на имената на Добромир Тонев, Ивайло Балабанов, Дамян Дамянов, Дора Габе, Йордан Кръчмаров

Средствата от продажбата на книгата ще послужат за издаване на сборник на английски език на големия български поет Ивайло Балабанов

Интегрирана концепция на Тракия икономическа зона има шансовете да реализира милиардна инвестиция в България

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

инженер Пламен ПанчевКонцепция за интегрирани териториални инвестиции /КИТИ/ на Тракия икономическа зона /ТИЗ/, в партньорство с няколко общини от област Пловдив, има шансовете да реализира в България така желаната от цялата държава милиардна инвестиция. Това посочи инж. Пламен Панчев, основател и изпълнителен директор на Тракия икономически зона на регионалната конференция по проект „Европа на Балканите: Общо бъдеще“ в Националния пресклуб на БТА в Пловдив вчера.

Дай боже круиз на сички мои врагове!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Дай боже круиз на сички мои врагове!Нали знаете, че винаги споделям жизнения си опит. Опит в кухнята. Опит в яденето на бой. Кат казах опит в яденето на бой се сетих за опита си в любовта, защото те са неразривно свързани. Ядеш бой заради любовта си, в която е влюбен и някой друг. Ядеш бой от любовта си, защото имаш друга любов. Но най-често си биеш тъпата главата след поредната любов, от която се чудиш как да се скриеш. Та на думата.

Страшен проблем се оказаха за някои тия розови дрешки, ще им преобърне живота

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Георги ВеличковС наградената песен на Евровизия „антиджендърството“ намери нов повод да се развихри. Не съм фен на тоя конкурс, но от любопитство взех че изслушах песента. Не е лоша, дори за човек като мен, с различна музикална ориентация.